Intressanta SEO verktyg

Intressanta SEO verktyg

Denna artikel kommer att handla om intressanta SEO verktyg på marknaden. Det kan vara svårt att bemästra SEO-optimering, särskilt om du precis börjar. Lyckligtvis är det enkelt att hitta de bästa SEO-verktygen, vi har sammanställt dem alla på den här listan. Vi nådde ut till över SEO-experter för att ta reda på vad den bästa SEO-programvaran är och vilka sökordsspårningsverktyg som imponerar SEO-experterna. Du behöver inte prova alla dessa verktyg, du behöver bara ta reda på vilka som fungerar bäst för din butiks behov.

Ahref – SEO sökordsverktyg

Ahrefs är ett av de mest rekommenderade SEO-verktygen online. Det är bara andra för Google när det gäller att vara den största webbplatsroboten. SEO-experter kan inte få tillräckligt med Ahref’s Site Audit-funktion eftersom det är det bästa SEO-analysverktyget. Verktyget belyser vilka delar av din webbplats som krävs förbättringar för att säkerställa din bästa ranking. Ur ett konkurrentanalysperspektiv kommer du sannolikt att använda Ahrefs för att bestämma dina konkurrenters bakåtlänkar för att använda dem som en utgångspunkt för ditt eget märke. Du kan också använda detta SEO-verktyg för att hitta det mest länkade till innehållet inom din nisch.

Syed Irfan Ajmal, en tillväxtmarknadschef på Ridester, älskar SEO sökordsverktyget Ahrefs. Han delar: Ahrefs är säkert vårt mest favoritverktyg när det gäller olika aspekter av SEO som sökordforskning, range-spårning, konkurrentforskning, SEO-revision, viral innehållsforskning och mycket mer. Det skulle vara domänjämförelseverktyget. Vi lägger till vår webbplats och de av fyra av våra konkurrenter till den. Detta hjälper dig att hitta webbplatser som har backlinkade till våra konkurrenter, men inte oss. Detta hjälper oss att hitta bra länkmöjligheter. Men detta hade inte varit så bra om Ahrefs inte hade den största databasen med bakåtlänkar. Ahrefs har bidragit till att få vår webbplats rankad för flera stora nyckelord och få oss till 350 000 besökare per månad. “

Google Sök Console: Topp SEO-verktyg

Google Sök Console erbjuds gratis för alla med en webbplats. Sök Console by Google låter dig övervaka och rapportera om din webbplatsnärvaro i Google SERP. Allt du behöver göra är att verifiera din webbplats genom att lägga till en kod till din webbplats eller gå igenom Google Analytics och du kan skicka in din webbplatskarta för indexering. Även om du inte behöver ett Sök Console-konto för att visas i Googles sökresultat kan du kontrollera vad som indexeras och hur din webbplats representeras med det här kontot. Som SEO-kontrollverktyg kan Sök Console hjälpa dig att förstå hur Google och dess användare ser din webbplats och låter dig optimera för bättre resultat i Googles sökresultat.

SEMRush: SEO-verktyg för marknadsföring

Marknadsföring av SEO-verktyg som SEMRush tenderar att vara fanfavoriter i SEO-gemenskapen. Experter älskar att du enkelt kan bedöma din ranking och förändringar i dem samt nya rankingmöjligheter. En av de mest populära funktionerna i detta SEO-verktyg är Domain Vs Domain-analys som gör att du enkelt kan jämföra din webbplats med dina konkurrenter. Om du letar efter analysrapporter som hjälper dig att bättre förstå webbplatsens sökdata, trafik eller till och med dina konkurrenter, kan du jämföra sökord och domäner. Med hjälp av verktyget SEO Checker på sidan kan du enkelt övervaka dina rankningar och hitta några rekommendationer om hur du kan förbättra webbplatsens prestanda.